Menu Aften
Aftenmenu
Vores aftenmenu består af enkle og traditionelle kro-retter tilberedt af årstidens bedste råvarer. Smagen og kvaliteten er sikker, som når mormor står i køkkenet med håndelag, rundhånd og velsmag. Lavet med ærlighed, smagt til med kærlighed – fra sild til delle med surt.
JORDBÆR SÆSON PÅ NYHAVNS FÆRGEKRO
Friske røde jordbær er smagen af sol og sommer i Danmark!
Den danske jordbær sæson er skudt i gang, og det elsker vi at fejre her på Nyhavns Færgekro med et lækkert udvalg af desserter og lette retter med jordbærret i fokus!
Vores udvalg består af følgende:
Jordbær glas — 45 kr.
Få et glas fuld af friske jordbær og chocolade!
Jordbærtærte — 95 kr.
Nyd køkkenchefens hjemmelavede jordbærtærte med jordbær, pistacienødder, flødeskum og chokolade på en lækker mazarinbund.
Jordbær & Rabarber trifli — 95 kr.
Hjemmelavet trifli af rabarber og jordbær kompot med let pisket flødeskum, vaniljecreme og makroner.
Jordbær Spritz — 110 kr.
Nyd en iskold jordbær Spritz med jordbær puré, gin, citron og champagne.
AFTEN SERVERING
Nyhavns Færgekro 3-retters menu — 425 kr. per person
Forret
Røget laks
Røget laks toppet med rygeost samt rødløgs- og kapersvinaigrette. Serveres med brød og smør.
Hovedret
Oksefilet
200 g rosa stegt oksefilet serveret med provencale sauce, grønne bønner i svøb og pommes frites.
Dessert
Jordbærtærte
Nyd køkkenchefens hjemmelavede jordbærtærte med jordbær, pistacienødder, flødeskum og chokolade på en lækker mazarinbund.
SNACKS
Snackbræt — 185 kr.
Mandler, oliven, danske oste, serrano skinke, chorizo, minifrikadeller, mynte- og agurke raita og sylt. Serveres med økologisk rugbrød, landbrød og smør
Grønne oliven i hjemmelavet rosmarin- og hvidløgsmarinade — 55 kr.
Soya ristede mandler — 55 kr.
Græskarkerner — 55 kr.
Minifrikadeller med mynte- og agurke raita — 75 kr.
FORRETTER
3 slags sildepecialiteter — 150 kr.
For eksempel vores drømmesild, kronesild eller æblesild.
Røget laks — 125 kr.
Røget laks toppet med rygeost, rødløgs- og kapersvinaigrette. Hertil brød og smør.
Gravad laks — 125 kr.
Gravad laks med hovmestersauce og økologisk surdejsbrød.
Lune tarteletter — 2 stk. 120 kr.
Serveres med fyld af kylling og syltede hvide asparges. Fås også vegetarisk med svampefyld.
Løjrom — 198 kr.
Serveres med creme fraiche, rødløg og citron. Hertil grillet surdejsbrød.
Salat med røget laks — 165 kr.
Blandet salat med røget laks, agurk, radiser og Færgekroens dressing.
HOVEDRETTER
Lune tarteletter — 175 kr.
Serveres med fyld af kylling og syltede hvide asparges. Fås også vegetarisk med svampefyld. 3 stk.
Flækærter ‘otto — 195 kr.
Gul flækærter med Vestehavsost og salat.
Helstegt rødspætte — 230 kr.
Helstegt rødspætte serveret med små nye kartofler, sukkerærter og persillesovs.
Oksefilet — 275 kr.
200 g rosa stegt oksefilet serveret med provencale sauce, grønne bønner i svøb og pommes frites.
Stegt flæsk med persillesovs — 215 kr.
Stegt flæsk af frilandsgris med syltede agurker, persillesauce og små nye kartofler.
Finns frikadeller — 195 kr.
Køkkenchefens frikadeller serveret med stuvet spidskål, bechamelsauce og små nye kartofler.
Færgekroens burger — 175 kr.
Med oksekød, salat, tomater, syltede agurker og Færgekroens burger dressing. Serveres med pommes frites, ketchup og hjemmerørt mayonnaise. Tilføj bacon og ost til +15 kr.
Færgekroens portobello burger — 175 kr.
Med portobellosvamp, salat, tomater, syltede agurker og færgekroens burger dressing. Serveres med pommes frites, ketchup og hjemmerørt mayonnaise. Tilføj bacon og ost til +15 kr.
DESSERTER
Traditionel rabarber trifli — 95 kr.
Hjemmelavet rabarberkompot med letpisket flødeskum og makroner. Toppet med ribsgele - som vores mormor lavede den.
Chokoladekage — 95 kr.
Vores hjemmelavede chokoladekage af kraftig belgisk chokolade. Serveres med hjemmelavet vaniljeis, saltkaramel og crumble.
Hjemmelavet vaniljeis — 95 kr.
Nyd vores hjemmelavede vaniljeis med chokoladesauce og jordbær.
Jordbærtærte — 95 kr.
Nyd køkkenchefens hjemmelavede jordbær tærte med jordbær, pistacienødder, flødeskum og chokolade på en lækker mazarinbund.
Ostetallerken — 95 kr.
Tre forskellige stykker ost serveret med dagens kompot og kiks.
Petit fours — 65 kr.
Kokkens udvalg af petit fours - 3 stk.
BØRNEMENU
Fiskefilet — 85 kr.
Fiskefilet med remulade, vælg mellem pommes fritter eller kartofler.
Frikadeller — 85 kr.
Vælg mellem pommes fritter eller kartofler.
Børneburger — 125 kr.
Med oksekød, salat og tomater. Serveres med pommes fritter, ketchup & mayonnaise.
Vaniljeis med chokoladesauce — 50 kr.
Hjemmelavet vanilje is med chokoladesauce.
Aftenmenuen serveres alle dage fra kl. 17:00