rødspætte.jpg

Menu Aften

 

Aftenmenu

Vores aftenmenu består af enkle og traditionelle kro-retter tilberedt af årstidens bedste råvarer. Smagen og kvaliteten er sikker, som når mormor står i køkkenet med håndelag, rundhånd og velsmag. Lavet med ærlighed, smagt til med kærlighed – fra sildespecialiteter til frikadeller med surt.

BOOK BORD

3-RETTERS JULEMENU

Serveres i små skåle på fad. Skal bestilles til minimum 2 personer.

Forret
Hjemmelavet gravad laks med Færgekroens hovmestersauce
Serveres med økologisk landbrød og smør

Hovedret
Klassisk andesteg fyldt med æbler og svesker
Færgekroens julesovs
Hjemmelavet rødkål
Brunede kartofler

DESSERT
Risalamande med mandler og lun kirsebærsauce

Pris: 495 kr. pr. person

Book 3-retters julemenu

FORRETTER

3 slags sildespecialiteter — 150 kr.
Kokkens udvalg af vores sildespecialiteter.

Gravad laks — 125 kr.
Gravad laks med hovmestersauce og økologisk surdejsbrød.

Løjrom — 155 kr.
Serveres med creme fraiche, rødløg og citron. Hertil grillet økologisk surdejsbrød.

Lune tarteletter — 2 stk. 120 kr.
Med fyld af kylling og syltede hvide asparges. Fås også vegetarisk med svampefyld.

Vintersalat — 165 kr.
Med hokkaido græskar, grønkål og rosiner.

Kartoffel- og porresuppe — 135 kr.
Serveres med purløg, bacondrys, og grillet økologisk surdejsbrød.


HOVEDRETTER

Svampepaté (V) — 185 kr.
Serveres med smørristede kartofler og rødkålssat.

Helstegt rødspætte — 230 kr.
Helstegt rødspætte serveret med kartofler, sukkerærter og persillesovs. 

Lune tarteletter — 3 stk. 175 kr.
Med fyld af kylling og syltede hvide asparges. Fås også vegetarisk med svampefyld.

Finns frikadeller — 195 kr.
Køkkenchefens frikadeller serveret med stuvet spidskål i bechamelsauce og kartofler.

Andesteg — 275 kr.
Med hjemmelavet rødkål, brunede kartofler, æbler, svesker og Færgekroens julesovs.

Stegt flæsk med persillesovs — 215 kr.
Stegt flæsk af frilandsgris med syltede agurker, kartofler og persillesauce. 

Oksefilet — 275 kr.
200 g rosa stegt oksefilet serveret grønne bønner i baconsvøb, provençale sauce og pommes frites. 

Færgekroens portobello burger — 175 kr.
Med trøffelmayonnaise, rødkål og syltede agurker. Serveres med pommes frites.


DESSERTER

Risalamande — 95 kr.
Med letpisket flødeskum, mandler og lun kirsebærsauce.

Gammeldags æblekage — 95 kr.
Hjemmelavet æblekompot med let pisket flødeskum og makroner. Toppet med ribsgele.

Chokoladekage — 95 kr.
Vores hjemmelavede chokoladekage af kraftig belgisk chokolade. Serveres med hjemmelavet vaniljeis, saltkaramel og crumble.

Ostetallerken — 95 kr.
Tre forskellige stykker ost serveret med dagens kompot og kiks.

Æbleskiver — 45 kr.
Med hjemmelavet syltetøj og flormelis.

Petit fours — 65 kr.
Kokkens udvalg af små søde kager - 3 stk.


BØRNEMENU

Fiskefilet — 85 kr.
Fiskefilet med remulade, vælg mellem pommes fritter eller kartofler.

Frikadeller — 85 kr.
Vælg mellem pommes fritter eller kartofler.

Børneburger — 125 kr.
Med oksekød, salat og tomater. Serveres med pommes fritter, ketchup & mayonnaise.

Vaniljeis med chokoladesauce — 50 kr.
Hjemmelavet vanilje is med chokoladesauce.


SNACKS

Minifrikadeller med tzatziki — 75 kr.

Grønne oliven i hjemmelavet rosmarin- og hvidløgsmarinade — 55 kr.

Soya ristede mandler — 55 kr.

Ristede græskarkerner — 55 kr.


Book bord
DRIKKEVARER
FROKOSTMENU

Vores aftenmenu serveres hver dag fra kl. 17.
Vi oplyser gerne om allergener. Bemærk venligst, at et gebyr opkræves ved betaling med firmakort eller kort udstedt uden for EU/EØS.