NYTÅRSMENU 2018


APÉRITIF

Montvillers Champagne Brut

1/2 HUMMER
Hummer kogt og afkølet i lage med dild. Serveres
med 3 slags hjemmelavet mayonnaise.
Hertil grillet landbrød og smør.
Château Roubine Cru Classé,
Côtes de Provence, France

CHAMPAGNEGRANITÉ
En lille forfriskning.

KALVEFILET
Kalvefileten serveres med råsyltede tyttebær, luftig
grønsagsterrine og pommes Anna samt en kraftig kalvesky tilsmagt sorte vintertrøfler og portvin.
Saint Cosme, Côtes de Rhône, Gigondas, France

OST
Et stykke af vores Emmentaler, Marquis og Brie de Meaux serveret med kompot, brød og smør.
Tonel 12, Quinta de la Rosa, 10 års tawny,
Douro, Portugal

SØDT OG DELIKAT
3 slags hjemmelavede desserter.
Moscato d’Asti, Piemonte, Italy

Pris pr. person 650 kr.
Inklusiv vinmenu 1000 kr.

Køb billet her