Menuerne i Nyhavns Færgekro

Til frokost byder vi på klassisk smørrebrød og et sildebord med mere end ti forskellige hjemmelavede sildespecialiteter. Du kan også vælge mellem vores 20 specialfremstillede krydderbrændevine brygget på bær og urter som kvan, skovmærke og hyldeblomst. Vores aftenmenu længere nede på siden består af enkle og traditionelle retter tilberedt af årstidens bedste råvarer.

Scroll ned for at læse menuerne.


 

Frokost
- DAGSMENUEN -

Specialiteter,  klassiske frokostretter & det søde
Alle frokostretter serveres alle ugens dage fra kl. 11.30 til 17.
 

 

 

- AFTENMENUEN -

Alle retterne serveres alle ugens dage fra kl. 17.

 
 

- 3-RETTERS MENU -

Serveres alle ugens dage fra kl. 17.

TARTELET
Lun tartelet med fyld af kylling og hvide asparges 

      FINNS FRIKADELLER
Køkkenchefens frikadeller serveres med dampet spidskål vendt i bechamel og drysset med finthakket rødløg, karse og purløg. Hertil nye kartofler og skysauce.

PANDEKAGER
Pandekager serveret med vaniljeis og chokoladesauce.

275 KR. / EURO 37,57 

 

- DRIKKEKORT -

Serveres hele dagen alle ugens dage.